به گزارش قدس خراسان، قاسمعلی نیکپسند اظهار کرد: امسال چهار هزار و ۵۰۰ هکتار از کشتزارهای جوین زیر کشت چغندر رفته بود که به طور میانگین از هر هکتار ۵۵ تن محصول برداشت شد.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی جوین بیان کرد: چغندر قند به عنوان ماده اولیه تولید قند و شکر از محصولات راهبردی در تامین امنیت غذایی است که توسعه کشت آن علاوه بر اشتغالزایی به خودکفایی در تولید شکر و جلوگیری از خروج ارز کمک میکند.
وی گفت: از ابتدای مهرماه تاکنون ۲۳۰ هزار تن چغندر از برداشتی کشاورزان تحویل کارخانه قند جوین شده است.
نظر شما